6 tipp a nők ősi ellenségével szemben: a kidörzsölődő combok

2019.06.25

KIDÖRZSÖLŐDŐ COMBOK

A nyári szezon kellős közepén ez egy eléggé "égető" probléma.
Ez a probléma a hiedelmekkel ellentétben nem csak a túlsúllyal rendelkező nőket érinti. Vékony testalkattal is összeérhetnek az ember combjai, főleg ha sportol, ilyenkor az izmok tehetnek róla. Bármi is legyen az ok, az eredmény: szörnyű!

Épp ezen okból én éveken keresztül alig hordtam szoknyát, csak ha nagyon muszáj volt :)

Az elmúlt időszakban viszont újra vágyakozni kezdtem ezek után a csinos darabok után, így beleástam magam a combkidörzsölődés-elleni-harc művészetébe.

Tippek, amiket én próbáltam és nálad is működhetnek:

👗 1. HINTŐPOR: Enyhébb fokú problémára jó megoldás lehet. Egész napot nem fogsz vele kihúzni, de ha csak egy kicsit dörzsölődik a combod és van lehetőséged többször is hintőporozni egy nap, akkor jó megoldás lehet.

Veszélye, hogy óvatosan kell használni, mert száll és könnyen összemaszatolhatod vele a ruhádat.

👗 2. IZZADÁSGÁTLÓ STIFT: Jó megoldás lehet szintén, ha van lehetőséged nap közben újra és újra bekenni,

Veszélye, hogy nem kifejezetten egészséges,nem jó ha a testünket rákényszerítjük, hogy ne izzadjon.

👗 3. KIDÖRZSÖLŐDÉS ELLENI KRÉM: Sportolóknak kifejlesztett termék, futáshoz például. Ennek hozadéka, hogy szintén nem egész napos megoldás. Én nem próbáltam, de ha neked van kéznél, próbáld ki! Decathlonban például kapható.

👗 4. RÖVID SZÁRÚ CICANACI/HOSSZÚ SZÁRÚ BUGYI:
Hosszantartó megoldás lehet, hiszen nem múlik el a hatása. Veszélye: egyfelől átlátszhat a ruha alatt ha nem megfelelő a kialakítása, bevág itt-ott. Másfelől előfordul, hogy felpöndörödik, akkor pedig buktuk az egészet.

🆘 5. HARISNYA: gyakran alkalmaztam ezt a "trükköt", mert kézenfekvőnek bizonyult.
Veszélye: egyfelől nagyon meleg tud lenni, másfelől pedig nyitott cipőkkel esélytelen.

🆘 6. COMBVÉDŐ PÁNT: a Szent Grál! A sok sikertelen kísérlet után, végső elkeseredésemben megvettem egy ilyen darabot. Általában távol tartom magam minden olyan dologtól, amit ennyire hypolnak, de mekkora mázli, hogy itt kivételt tettem. Rengeteg véleményt elolvastam a beszerzése előtt és hát nem volt mind pozitív. Nekem viszont teljes mértékben bevált! Észre sem veszem, hogy rajtam van, max annyi tűnik fel, hogy "Basszus, nem dörzsölődik a combom!" Mi kellhet még?
Veszélye: talán a rosszul megválasztott méret okozhat problémát.
(Róla van szó: https://bit.ly/31LoRN6)

Neked van erre bevált trükköd? Oszd meg velünk kommentben!