Kerülendő "okos" tanácsok

2019.07.26

Vannak olyan divat tippek, amíg addig tűnnek hasznosnak, amíg valakin meg nem látod az utcán. Vagy ne adj isten felkerekedsz, beszerzed a szükséges ruhadarabokat és otthon, összepróbálva a részleteket derül ki: ez nem az igazi!

Vannak olyan öltözködési praktikák amiket jobb meghagyni egy fotózásra, mert hosszabb ideig nem praktikus.

Mik ezek a tippek?
A teljesség igénye nélkül:

💋💚Kosztüm alá végy csupán egy szexi fehérneműt! Iszonyat nőies lesz!

❓Nagyon jó! Már ha a párodat szeretnéd elcsábítani mint "szexi titkárnő", de ha az utcára is fel akarod venni, esetleg munkába, tárgyalásra, akkor öltözz fel rendesen! Mit csinálnál ha le kellene venni a kosztüm kabátot? Kellemetlen....

💋💚Miniszoknyához végy kötött garbót vagy vastag kötött pulcsit!

❓Szuper De mikor? Nyáron? Akkor a pulcsiban fogsz megsülni fent. Télen? Akkor meg a miniszoknyában fog a lábad jégcsappá válni.

💋💚Sietsz valahova? Egyszerűen csak kapd magadra a pasit 3XL-es pólóját, úgyis elég hosszú, jó lesz miniruhának!

❓Fantasztikus! Már ha épp ajtót nyitni sietsz mert csengetett a postás vagy csak a konyháig mész reggelit csinálni. Az utcára ne csodálkozz rajta, ha furcsa pillantásokat fogsz kapni a nap folyamán.

💋💚A pasid nem pólós típus? Akkor csaklizd el az ingét! Hanyag módon kösd össze a derekadon, félig kigombolva szépen szabadon hagyja a vállaid!

❓Fantasztikus! De ha tetszenek a laza fazonú ingek akkor keress ilyet női kivitelben! Sajnos az ilyen átalakítások sosem lesznek olyan hatásúak mintha rád szabták volna!

💋💚Rétegezz! Miniruha fölé tökéletes összhatást és kontrasztot ad egy hosszú ujjú, oversize szabású bőr blézer!

❓Oké, oké persze, csak döntsd el előbb, nyáron szeretnéd és akkor megfő benne mindened vagy ősszel, és akkor pedig megfagysz.

💋💚Viselj a szetted színeihez harmonizáló kendőt, sálat!

❓Szuper, de nem mindig, minden körülmények között! A sál fontos téli kiegészítő és egy jól megválasztott kendő is ki tudja egészíteni a szetted, de mindenképp mérd fel: hozzáad vagy elvesz a szetted értékéből ez a kiegészítő!